O comedie romantica la care te poti uita la un televizor ieftin si performant. Partea a VII-a

televizor ieftinAnul 2021 este pe sfârșite, astfel că acum este momentul perfect să-ți achiziționezi un televizor ieftin și performant. Trebuie să profităm de avansul tehnologic și să facem viața mai frumoasă, mai distractivă și mai interesantă. Acum ne putem bucura de momente frumoase și de filme magice chiar din confortul casei noastre, cu ajutorul unui televizor ieftin și performant. Acum că vremea este mai rece, ne putem așeza confortabil în pat sau pe canapea și putem privi o frumoasă comedie romantică la televizorul ieftin și performant din casa noastră.

„Serendipity” este o comedie romantică de Crăciun care vorbește despre influența destinului asupra unei povești de iubire, ai cărei protagoniști sunt John Cusack și Mate Beckinsale.
Într-o zi aglomerată din iarna anului 1990, Jonathan (John Cusack) o întâlnește pe Sara (Mate Beckinsale) în New York, amândoi căutând cadouri de Crăciun. Cei doi simt o puternică atracție, astfel că aleg să petreacă o seară împreună, prin Manhattan, fără ca măcar să-și știe numele.
Când seara se sfârșește, Jonathan îi cere Sarei numărul de telefon, însă fata crede că ar trebui să lase destinul să decidă soarta relației lor. Ea își trece numele și numărul de telefon pe prima pagină a unei cărți pe care o lasă la un anticariat, iar el pe o bancnotă pe care o schimbă la un magazin. Sara credea că dacă sunt predestinați unul altuia, cartea și bancnota se vor întoarce la ei si astfel se vor regăsi.
Câțiva ani mai târziu, viețile lor s-au schimbat complet, fiecare dintre ei fiind pe punctul de a se căsători cu altcineva. Totuși, amintirea acelei seri din New York revine constant. Așa se face că ei hotărăsc să plece să se caute în lumea mare.
Dacă vrei să știi dacă cei doi se revăd, uită-te la această frumoasă comedie de Crăciun la un televizor ieftin și performant.